Magical Creatures




ABOUT ENTRY
Rindu lagi
Sunday, September 4, 2016 • 8:43:00 AM • 0 comments
ASSALAMUALAIKUM!
Tadi bukak memory card lama nk cari gambar dengan acik, lepastu scroll merata tgok gambar2 lama. Mmg banyak gambar aku dengan arwah. Terlalu banyak sampai aku rasa rindu gila dekat dia. Lepastu aku tak tahu kenapa tiba2 aku gatal tangan nak bukak video. Nampak video lawak aku dengan mama. Then terjumpa video aku dengan dia masa new year tahun ni. Ya tahun ni kiteorg sambut new year sama2. Tapi apa nk buat, tahun depan aku dah tak dapat nak sambut new year dengan dia. Hm

Rindu tengok dia gelak. Rindu tengok dia buat benda merepek. Rindu dengar dia marah aku masa dalam video tu. Semua aku rindu. Hm. Fakhrul, aku rindu hang sangat2. Rindu aku kat hang dah tak dapat nak dibendung dah. Esok cukup 2 bulan hg pergi. 2 bulan kita tak bersua muka. Beratnya hati ni. Aku sayang hg. Orang yang aku takkan lupakan sampai bila2. Sampai akhir hayat aku. Aku sayang hg Muhammad Fakhrul Hazim bin Mohd Zin 
WASSALAMUALAIKUM!

Holla ?
Thank for coming


Welcome to My World


Assalammualaikum :) Please don't copy anything here. Be a good girl and boy. Leave me a nice speak at my cbox ^^ Thank you for visit my ordinary blog. Do visit again, okay ?
Status : He will always remains in my heart until my last breath ?

Talkboard ?
Leave your footprint here

Sila letak URL BLOG dengan betul (supaya aku boleh follow) bukan link iklan. TQ :)
Credits ?
Thanks To...

Basecode:Izyanyancinnamon Template:SYARIFAH
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Full Edited: NShah